- advertisement -

Bagi mereka yang terlepas menonton di TV3, jangan risau, anda boleh juga tonton drama Pengantin Satu Malam secara online di aplikasi IQIYI secara percuma. Anda boleh tonton selepas tayangan perdana di TV3.

Drama ini menggantikan 7 Hari Mencintaiku 2 yang telah mendapat sambutan yang luar biasa daripada penonton dan rakyat Malaysia. Setiap kali tayangan, pastinya akan trending di internet terutamanya di twitter dan facebook.

Bukan sahaja di tayangkan di kaca tv, tetapi anda boleh tonton secara streaming secara percuma di iq.com atau aplikasi IQIYI.

Tonton Drama Pengantin Satu Malam Secara Online Di Aplikasi IQIYI

Sinopsis Pengantin Satu Malam

Drama ini juga merupakan adaptasi daripada sebuah novel karya Sophiliea bertajuk 1001 Malam. Tetapi drama ini menggunakan sedikit perbezaan pada tajuknya.

Pengantin Satu Malam dibintangi oleh Nazim Othman, Amelia Henderson, Fizo Omar, dan Afifah Nasir, PENGANTIN SATU MALAM mengisahkan tentang Zulaikha (Amelia Henderson) yang memerlukan wang untuk pembedahan ibunya. Demi ibunya, dia meminta bantuan daripada Zahred (Nazim Othman), bosnya. Zahred bersetuju untuk menolong Zulaikha dengan satu syarat, Zulaikha harus jadi “isterinya” untuk satu malam.

- advertisement -

Tayangan

Tonton Drama Pengantin Satu Malam Secara Online Di Aplikasi IQIYI
Drama ini ditayangkan di slot akasia TV3 bermula 18 Ogos 2020 setiap isnin hingga jumaat, jam 7 malam. Anda boleh tonton kesemua 28 episode drama Pengantin Satu Malam di TV3 atau secara online di IQIYI sejuru selepas tayangan di tv habis.
Anda boleh tonton secara percuma di iq.com atau aplikasi IQIYI. Daftar menggunakan emel sahaja.

Tonton Drama Pengantin Satu Malam Secara Online Di IQIYI

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here