- advertisement -

Slot Citra Exclusive kali ini diisikan dengan sebuah telefilem drama permotoran, Mr Drift (Born To Drift) yang akan menemui penonton pada 12 Jun 2021 di Astro Citra. Lama dah kita tak tengok cerita lumba kereta di kaca tv kan.

BACA : Telefilem Pemuja Kubur Di Astro Citra (Citra Exclusive)

Telefilem aksi ini merupakan arahan daripada pengarah C. Kumaresan dengan menampilkan pelakon yang tidak kurang hebatnya seperti Pekin Ibrahim, Tisha Shamsir, Raja Afiq, Danny X-Factor dan ramai lagi. Kena tengok sendiri bagaimana aksi drift yang dilakukan

Tayangan : Citra Exclusive Astro Citra
Pengarah : C. Kumaresan
Penulis Skrip : Pouvin Sandera dan Tommy Loh
Produksi : Adtisha Production Snd. Bhd.
Pelakon : Pekin Ibrahim, Tisha Shamsir, Raja Afiq, Danny X-Factor, Issey Fadzlisyam, Danie Anwa, Adi Hafize, Adam Shadan, Mat Over, Zai Bullzai Hamdan dan ramai lagi.

- advertisement -
mr drift

Sinopsis Telefilem Mr Drift

Telefilem Mr Drift mengisahkn dua beradik yang berbakat dalam sukan motorsport drift bakal berentap dan bersengketa angkara perasaan cemburu, dendam dan persaingan yang diakibatkan oleh seorang wanita dan pengurus mereka.

Apakah yang terjadi diantara mereka? Adakah bakal tercetusnya perlumbaan drift antara dua beradik tersebut? Jangan lupa saksikan Mr Drift.

  • mr drift
  • mr drift

Waktu Tayangan

Kepada peminat sukan permotoran drift terutamanya dan peminat filem melayu tempatan, jangan lupa saksikan Mr Drift pada 12 Jun ini, hari Sabtu jam 9.00 malam di slot Citra Exclusive Astro Citra. Anda juga boleh saksikan secara On Demand atau menerusi aplikasi Astro Go dan Ultra Box.

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here