- advertisement -

Sebuah lagi telefilem komedi yang bakal disajikan kepada penonton iaitu berjudul Suamiku Old School yang akan bersiaran pada 23 Februari 2022 di saluran Awesome TV.

BACA : Telefilem Kasih Yang Ternoda Di Awesome TV

Sebuah telefilem arahan Opie Zami ini bakal menampilkan gandingan pelakon hebat iaitu Azhan Rani bersama Isyariana sebagai peneraju utama untuk cerita ini.

Tayangan : Slot Ohsem Tele di Awesome TV
Pengarah : Opie Zami
Produksi : Opy Global Pictures Sdn. Bhd.

- advertisement -
Suamiku Old School

Barisan Pelakon

Antara pelakon yang yang membintangi telefilem ini ialah Azhan Rani, Isyariana, Rosdeen, Linda Rafar, Along Eyzendy Hannaf Sophea dan ramai lagi.

Watak Lakonan

  • Azhan Rani sebagai Alif
  • Isyariana sebagai Zureen
  • Along Eyzendy sebagai Iz
  • Linda Rafar sebagai Along

Sinopsis Telefilem Suamiku Old School

Alif dan Zureen berjumpa sewaktu melawat rumah kawan mereka yang baru mendapat cahaya mata. Sikap Alif yang tidak kekok dalam memegang bayi baru lahir telah memberi pandangan pada Zureen yang Alif adalah bapa yang sempurna.

Dan Zureen yang membantu menyiapkan makanan hidangan mereka dirasakan oleh Alif calon yang sesuai dibuat isteri. hasil bantuan rakan-rakan mereka berkenalan dan seterusnya berkahwin.

Suamiku Old School

Waktu Bersiaran

Jadi jangan lupa untuk saksikan telefilem Suamiku Old School pada 23 Februari ini, hari Rabu jam 9.00 malam menerusi slot Ohsem Tele di Awesome TV saluran Astro 123 dan Myfreeview 112.

Untuk ketahui info lanjut dan tonton pelbagai lagi kandungan drama, telefilem dan program tv, anda boleh layari laman web rasmi Awesome TV iaitu di awesometv.my

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here