- advertisement -

Jika anda tidak kemana-mana pada hujung minggu ni, anda boleh tonton telefilem Rumah Di Hujung Jalan yang akan menemui penonton pada 30 April 2022 di slot Panggung RTM di TV1.

Telefilem yang menampilkan barisan pelakon ternama ini merupakan arahan daripada pengarah Ismail Hasim dengan terbitan syarikat produki D’Ayu Pictures Sdn. Bhd.

Tayangan : Slot Panggung RTM di TV1
Pengarah : Ismail Hasim
Produksi : D’Ayu Pictures Sdn. Bhd.

Pelakon

Antara pelakon-pelakon yang terlibat dalam telefilem ini ialah Harun Hashim, Fatimah Abu Bakar, Ruhainies, Kuza, Auni Zahra, Faizul Syaharin, Fahmi Reza dan ramai lagi.

- advertisement -

Sinopsis Telefilem Rumah Di Hujung Jalan

Telefilem Rumah Di Hujung Jalan mengisahkan Pak Atan yang terpaksa menjaga isterinya iaitu Mak Wan yang sakit. Walaubagaimanapun, ianya tidak menghilangkan rasa sayang dan setianya pada isterinya tersebut.

rumah di hujung jalan

Waktu Bersiaran

Untuk ketahui kesudahannya, jangan lupa untuk saksikan telefilem Rumah Di Hujung Jalan pada 29 April ini, hari Sabtu pada pukul 9.00 malam di slot Panggung RTM di siaran TV1.

Selain itu, anda juga boleh strim secara online menerusi RTMKLIK di rtmklik.rtm.gov.my atau di aplikasi rtm mobile yang boleh dimuat turun di Play Store atau App Store

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here