- advertisement -

Sempena Ramadan, TV9 akan bawakan sebuah telefilem terbaru bertajuk Ramadan Tunggu Aku Datang yang akan bersiaran pada 29 April 2022 menerusi slot Drama Di 9.

Ianya sebuah telefilem romantik komedi terbitan Nuansa Films Sdn. Bhd. dan diarahkan oleh pengarah Eyra Rahman dengan hasil nukilan skrip oleh Eenaz Mokhtar.

Tayangan : Slot Drama Di 9 di TV9
Pengarah : Eyra Rahman
Penulis Skrip : Eenaz Mokhtar
Produksi : Nuansa Films Sdn. Bhd.

Ramadan Tunggu Aku Datang

Pelakon

Telefilem ini menampilkan barisan pelakon seperti Naqiu Mohd, Nurin Afiqah, Muna Shahirah, Fareez Hazwan, Fauzi Nawawi, Aleza Shadan, Faha Azhar, Cahaya Eina, Sanjna Suri dan ramai lagi.

- advertisement -

Sinopsis Telefilem Ramadan Tunggu Aku Datang

Telefilem Ramadan Tunggu Aku Datang mengisahkan tentang seorang remaja yang bekerja sebagai penghantar makanan sentiasa berhadapan dengan pelbagai cabaran untuk cuba meluangkan masa dengan kawan-kawannya.

  • Ramadan Tunggu Aku Datang
  • Ramadan Tunggu Aku Datang

Waktu Bersiaran

Untuk ketahui pengkhirannya, jangan lupa untuk saksikan telefilem Ramadan Tunggu Aku Datang pada 29 April ini, hari Jumaat pada pukul 8.30 malam di slot Drama Di 9 di saluran TV9.

Selain itu, jika tidak berkesempatan untuk tonton di tv, anda boleh strim secara online di portal Tonton di www.tonton.com.my

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here