- advertisement -

Jangan lupa saksikan telefilem Portal yang akan menemui penonton pada 28 Disember 2022, hari Rabu pada pukul 9.00 malam di slot Drama On 2 di TV2 dan secara online di rtmklik.rtm.gov.my

Tayangan : Slot Drama On 2 di TV2
Tarikh : 28 Disember 2022 (Rabu)
Waktu : 9.00 Malam
Penulis Skrip : Zafeilum Baginda
Pengarah : Zafryn Zainal Abidin
Produksi : Imagine Nation Films Sdn. Bhd.

Tonton

Pelakon

Antara pelakon yang membintangi telefilem ini seperti Qistina Raisah, Zali Rusli, Airil Azimi, Kaw Qing Wei, Putra Amaris, Aleeza Shada, Zamarul Hisham dan ramai lagi.

Sinopsis Telefilem Portal

Telefilem Portal mengisahkan tentang Sufian dan Albert bercuti bersama keluarga Anis di rumah pantai mereka. Percutian bermula dengan baik tetapi pada malam itu, perhatian mereka ditarik oleh satu cahaya berkelip-kelip di hutan berdekatan rumah percutian.

- advertisement -

Mereka bertiga, termasuk Laila pergi memyiasat sumber kerlipan lampu tersebut. Pada mulanya mereka tidak menjumpai apa-apa yang luar biasa dan mereka berpatah balik, namun mereka dikejutkan dengan satu cahaya yang sangat terang apabila mereka menoleh ke belakang.

Kelihatan satu Portal terbuka luas. Mereka memberanikan diri dan melangkah masuk ke dalam portal tersebut. Maka mereka pun melalui pengembaraan di dalam dunia yang lain tanpa mengetahui dimana mereka berada sebenarnya.

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here