- advertisement -

Astro Ria kali ini membawakan telefilem khas Aidilfitri, Perkahwinan Dari … yang akan bersiaran pada 22 Mei 2021 di Astro Ria. Hari minggu anda kali ini, boleh duduk rumah dan menonton telefilem komedi.

BACA : Saksikan Drama Perempuan Tanpa Dosa Melalui Slot Megadrama di Astro RIA

- advertisement -

Telefilem yang menampilkan pasangan bahagia, Kamal Adli dan Uqasha Senrose yang digandingkan sekali lagi dalam sebuah cerita. Ianya merupakan arahan Rehal Nuharis dan Michael Ang sebagai penerbit.

Tayangan : Astro Ria
Pengarah Rehal Nuharis
Penerbit : Michael Ang
Pelakon : Kamal Adli, Uqasha Senrose, Sharifah Shahora, Ken Ridzuan, Nasz Sally, Amira Maslan (Meera James) dan ramai lagi.

perkahwinan dari

Sinopsis Telefilem Perkahwinan Dari …

Telefilem Perkahwinan Dari … mengisahkan pasangan Aidit Noah (Kamal Adli) dan Elly Surtinah (Uqasha Senrose). Mereka dilihat sangat serasi dalam drama televisyen sehingga dinobatkan sebagai pasangan paling serasi selama 4 tahun berturut-turut.

Tapi bagaimana pula jika mereka berkahwin di luar drama, sehinggakan mereka terdesak untuk menjaga rahsia perkahwinan mereka dari diketahui oleh pengurus mereka. Adakah Aidit dan Elly benar-benar serasi?

  • perkahwinan dari
  • perkahwinan dari

Waktu Siaran

Telefilem Perkahwinan Dari … akan bersiaran pada 22 Mei ini, hari Sabtu jam 10.00 pagi di Astro Ria. Anda juga boleh saksikan secara On Demand atau menerusi aplikasi Astro Go.

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here