- advertisement -

Minggu ini, slot Ohsem Tele membawakan telefilem Pang Pokok Ketapang dimana sebuah cerita komedi yang akan disiarkan pada 25 April 2021 di Awesome TV.

Telefilem Pang Pokok Ketapang dibintangi pelakon hero malaya, Amerul Affendi bersama-sama pelakon hebat lain seperti Hafizul Kamal, Dian P.Ramlee dan ramai lagi.

Tayangan : Awesome TV
Pengarah : Muzzamer Rahman
Penulis Skrip : Muzzamer
Penerbit : Myo
Produksi : Space Vision Sdn. Bhd.
Pelakon : Amerul Affendi, Hafizul Kamal, Jay Iswazir, Ezzaty Abdullah, Dian P. Ramlee serta penampilan istimewa daripada Jemson dan Mawi Masdo

pang pokok ketapang

Sinopsis Telefilem Pang Pokok Ketapang

Cerita ini mengisahkan Irfan atau dipanggil sebagai Pang (Amerul Affendi) merupakan pemuda berusia 21 tahun yang tinggal bersama ibu, serta 5 beradik di sebuah kawasan perumahan murah.

- advertisement -

Oleh kerana adik beradik ramai dan rumah sempit, Pang banyak habiskan masa di tempat kerjanya, sebuah kedai cuci kereta Pokok Ketapang, kerana kedai cuci keretanya banyak pokok ketapang.

  • pang pokok ketapang
  • pang pokok ketapang

Kerana krisis air di Selangor, Pang dan kawan sekerjanya Ah Lee mencuri air di surau untuk digunakan mencuci kereta di tempat kerjanya.

Waktu Siaran

Telefilem Pang Pokok Ketapang akan bersiaran pada 25 April ini, hari Ahad, jam 9.00 di Awesome TV saluran Astro 123 dan MyTV 112. Anda juga boleh tonton secara online di website awsome TV di www.awesometv.my

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here