- advertisement -

Telefilem Diam Tanda Setuju akan mengisi slot Citra Exclusive yang akan ditayangkan pada 10 April 2021 di Astro Citra. Sebuah telefilem romantik komedi yang menampilkan pelakon seperti Mawar Rashid, Beto Kusyairi, Farid Kamil dan ramai lagi.

Selain itu, ini merupakan penglibatan kali pertama Nurin Afiqah seorang Instafemous dalam dunia lakonan yang pernah disiarkan di televisyen. Selain itu, beliau juga terlibat dengan sebuah drama yang bakal disiarkan tidak lama lagi.

Tayangan : Citra Exclusive di Astro Citra
Pengarah : Osman Ali
Penerbit : Yus Yusop
Terbitan : Nuansa Film Production
Pelakon : Mawar Rashid, Nurin Afiqah, Beto Kusyairy, Farid Kamil, Razman Mahayuddin, Syrul Ezwan, Saliza Ali, Hakimi Rejab, Shamer Rashid, Zack Zabhas, Tengku Zara dan ramai lagi.

diam tanda setuju

Sinopsis Telefilem Diam Tanda Setuju

Telefilem Diman Tanda Setuju mengisahkan dua sahabat baik yang berhadapan dengan konflik perhubungan di saat mereka mula panik memikirkan usia mereka yang semakin meningkat tetapi belum bertemu jodoh.

- advertisement -

BACA : Saksikan Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex Boyfriend (Astro Citra)

diam tanda setuju

Waktu Tayangan

Jangan lupa saksikan telefilem Diam Tanda Setuju pada 10 April ini, hari Sabtu jam 9 malam melalui slot Citra Exclusive di Astro Citra (128) dan Citra HD (108). Anda juga boleh tonton secara On Demand atau melalui aplikasi Astro Go.

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here