- advertisement -

Hujung minggu anda akan disajikan dengan sebuah telefilem berjudul Dari Hatiku Ke Hatimu yang mana akan temui penonton pada 1 Mei 2022 menerusi slot Cereka Ahad di TV3

Telefilem ini merupakan arahan daripada pengarah Eoon Shuhaini dengan hasil nukilan skrip oleh Janjiran bersama PGRs Team dan ianya diterbitkan oeh Saphire Screen Sdn. Bhd.

Tayangan : Slot Cereka Ahad di TV3
Pengarah : Eoon Shuhaini
Penulis Skrip : Janjira & PGRs Team
Penerbit : Hasniza Nordin
Produksi : Saphire Screen Sdn. Bhd.

Pelakon

Antara pelakon yang terlibat dalam telefilem ini ialah Ashraf Muslim, Datin Paduka Eina Azman, Nadia Brian, Syazwan Zulkifly, Dalimawati dan ramai lagi.

- advertisement -

Sinopsis Telefilem Dari Hatiku Ke Hatimu

Telefilem romantik komedi Dari Hatiku Ke Hatimu mengisahkan tentang Ayla Yanira iaitu seorang gadis Pulau Langkawi yang membenci lelaki terutama dari Kuala Lumpur.

Ayla memiliki sifat sedemikian kerana tragedi putus cinta akibat jarak jauh. Keadaan berubah dengan kehadiran Zaid Hidayat, jejaka dari KL yang melancong dan tinggal di hotel Ayla bekerja.

dari hatiku ke hatimu

Waktu Bersiaran

Untuk ketahui kesudahannya, anda boleh saksikan telefilem Dari Hatiku Ke Hatimu pada 1 Mei ini, hari Ahad pada pukul 10.00 malam menerusi slot slot Cereka Ahad di TV3.

Jika anda tidak berkesempatan untuk tonton di tv, anda boleh strim secara online menerusi portal Tonton di tonton.com.my

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here