- advertisement -

Jangan lupa saksikan telefilem Biar Biasa Biasa pada 30 April 2023, 9 Syawal, bersiaran pada hari Ahad, pukul 10.00 pagi menerusi saluran Astro Ria 104 atau boleh juga strim secara online di Astro Go.

Telefilem yang dibawakan khas sempena Hari Raya ini merupakan terbitan syarikat Red Communications, diarahkan oleh Joon Goh dengan penulisan skrip daripada Nadia Khan.

Tayangan : Astro Ria 104
Tarikh : 30 April 2023 (Ahad)
Masa : 10.00 Pagi
Penulis Skrip : Nadia Khan
Pengarah : Joon Goh
Produksi : Red Communcations

Biar Biasa Biasa

Barisan Pelakon

Berikut merupakan barisan pelakon yang terlibat dalam telefilem Biar Biasa Biasa seperti Siti Khadijah Halim, Adlin Aman Ramlie, Chelsia Ng, Alicia Min, Ellyza Azizi, Fifi Hadi, Lieza Kowangit dan ramai lagi.

- advertisement -

Watak Lakonan

  • Siti Khadijah Halim sebagai Sophia
  • Adlin Aman Ramlie sebagai Mael Lambo
  • Chelsia Ng sebagai Lola
  • Alicia Min sebagai Aisha
  • Ellyza Azizi sebagai Ruhana

Sinopsis Telefilem Biar Biasa Biasa

Telefilem Biasa Biasa Biasa mengisahkan tentang Sophia yang mula sibuk dengan kerjaya barunya sebagai pegawai perhubungan awam dan pemasaran di sebuah syarikat fesyen terkenal, Aisha Aminuddin.

Sofia diberi tugas untuk memasarkan tudung rangkaian mewah terbaharu dari Aisha yang akan dilancarkan untuk koleksi Raya. Dia juga perlu bekerja sama dengan ketua pereka syarikat bernama Mael Lambo.

Masalah mula timbul apabila Mael dituduh meniru rekaan tudung sebuah perniagaan tudung kecil-kecilan yang sedang meningkat naik untuk rekaan baru tudung Raya Aisha. Apa agaknya berlaku selepas itu?

Biar Biasa Biasa
- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here