- advertisement -

Sempena Aidilfitri, Astro Ria membawakan sebuah telefilem khas, Balik Ke Idak? yang akan bersiaran pada 22 Mei 2021. Sebuah telefilem bergenre komedi, susuai bagi tontonan seisi keluarga.

Telefilem Balik Ke Idak buat pertama kali menghimpunkan ahli kumpulan HEART yang juga merupakan juara Muzikal Lawak Superstar 2 iaitu Ezad Lazim, Danial Zaini dan Azmi dalam sebuah cerita yang penuh drama.

Tayangan : Astro Ria
Pengarah : Izuan Mokhtar
Penulis Skrip : Pnut Syafinaz
Penerbit : Arie Zaharie, Azlan Zaharie & Mohd Pauzi Mansor
Produksi : Arie Zaharie Production
Pelakon : Ezad Lazim, Danial Zaini, Azmi Saat, Anna Jobling, Black Hanifah, Fadhilah Mansor, Bohari Ibrahim, Apit Wan Lebo dan ramai lagi

balik ke idak

Sinopsis Telefilem Balik Ke Idak

Telefilem Balik Ke Ida? mengisahkan tiga rakan baik yang ingin pulang ke kampung untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri. Sepanjang persediaan, pelbagai cabaran yang dihadapi mereka untuk mereka pulang ke kampung di Kedah.

- advertisement -

Terdapat pelbagai halangan yang menggagalkan rancangan mereka tetapi seorang gadis cantik membuat keputusan untuk menumpang mereka untuk pulang ke Kedah. Siapakah gadis tersebut? Adakah mereka berjaya untuk pulang berhari raya?

  • balik ke idak
  • balik ke idak

Waktu Tayangan

Jangan lupa saksikan telefilem Balik Ke Idak pada 23 Mei ini, hari Ahad jam 10.00 pagi di saluran Astro Ria. Anda juga boleh tonton secara On Demand atau menerusi aplikasi Astro Go.

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here