- advertisement -

Hujung minggu anda kali ini disajikan dengan telefilem Ayat Dari Langit yang disiarkan melalui slot Citra Exclusive di Astro Citra pada 17 April 2021.

Drama arahan Rashid Sibir ini pastinya akan memberikan banyak pengajaran walaupun ianya berkisarkan tentang ajaran sesat yang dilakonkan daripada gandingan Adlin Aman Ramlie dan Ellie Suriaty Omar.

BACA : Saksikan Telefilem Hantu Sangkut 2.0 (Astro Citra)

Tayangan : Citra Exclusive
Pengarah : Rashid Sibir
Penulis Skrip : Rashid Sibir
Penerbit : Nurul Huda Azizi
Produksi : Opera Klasik Sdn. Bhd.
Pelakon : Adlin Aman Ramlie, Ellie Suriaty Omar, Kodi Rasheed, Puteri Sarah, Liyana Megat Dato Ahmad Tarmimi, Mathni Razak, dan ramai lagi

- advertisement -
ayat dari langit

Sinopsis Telefilem Ayat Dari Langit

Ustaz Muiz dan isterinya, Ustazah Zaharah mengajar ajaran sesatu dan mahu pengikutnya mengikut telunjuk mereka yang lama kelamaan mula membuatkan pengikutnya bernama Kamal merasai sangsi.

Adakah kesudahan ajaran Sheikh Ahmad Muiz yang katanya ayat dari langit ini? Adakah akan diketahui oleh pihak berkuasa? Saksikan telefilem Ayat Dari Langit di Astro Citra.

Waktu Tayangan

Telefilem Ayat Dari Langit akan bersiaran pada 17 April ini, hari Sabtu, jam 9 malam di Astro Citra HD saluran 108. Anda juga boleh tonton secara On Demand atau menerusi aplikasi Astro Go yang boleh dimuat-turun di Play Store atau App Store secara percuma

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here