- advertisement -

Jangan lupa saksikan telefilem Angkara Dendam yang akan disiarkan di Astro Citra pada 2 Januari 2021. Telefilem pembukaan untuk tahun 2021 bagi siaran Astro Citra.

Jika sebelum ini, penonton disajikan dengan telefilem genre seram, kali ini Astro memberikan kelainan sedikit apabila telefilem Angkara Dengam ini memberikan penceritaan drama, dendam dan aksi.

Kali ni mungkin kita dapat lihat Amerul Affendi bersilat dan gaduh lagi. Selain itu ada juga Siti Elizad Sharifuddin. Apa penceritaannya? Kena tengok telefilem Angkara Dendam ini

Tayangan : Astro Citra
Pengarah : Feroz Kader
Skrip : Eenaz Mokhtar
Idea Asal : Mata Seni
Pelakon : Amerul Affendi, Siti Elizad Sharifuddin, Marisa Yasmin, Shahronizam Noor, Mazlan Mokhtar (Lan Shiro) dan ramai lagi

- advertisement -
angkara dendam

Sinopsis Telefilem Angkara Dendam

Telefilem Angkara Dendam mengisahkan Khomein yang cemburu pada kembarnya Tehra kerana ibubapa mereka memberi kasih sayang dan perhatian yang lebih kepada Tehra sehingga dia merancang sesuatu untuk mengubah segalanya.

Waktu Tayangan

Untuk tahun 2021 ni, jangan lupa saksikan telefilem Angkara Dendam pada 2 Januari 2021, Sabtu jam 9 malam di Astro Citra dan Citra HD. Anda juga boleh tonton di On Demand atau melalui Astro Go.

Tonton Dan Download Telefilem Angkara Dendam disini

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here