- advertisement -

Menyusuli Bayang, telefilem Angan-Angan Mat Jiman pula akan mengisi slot Citra Exclusive pada 25 Disember 2021 yang akan disiarkan di siaran Astro Citra.

Telefilem komedi ini merupakan terbitan Arie Zaharie Production, diarahkan oleh Izuan Mokhtar hasil nukilan skrip oleh Siti Aishah dan menampilkan pelakon hebat seperti Amerul Affendi, Fadhli Masoot dan ramai lagi

Tayangan : Slot Citra Exclusive Astro Citra
Pengarah Izuan Mokhtar
Penulis Skrip : Siti Aisyah
Penerbit : Arie Zaharie & Azlan Zaharie
Produksi : Arie Zaharie Production Sdn. Bhd.
Pelakon : Amerul Affendi, Fadhli Masoot, Chubb-E, Harris Anuar, Arie Zaharie, Aleza Shahdan, Bohari Ibrahim dan ramai lagi

Angan-Angan Mat Jemin

Sinopsis Telefilem Angan-Angan Mat Jiman

Angan-Angan Mat Jiman mengisahkan watak Jiman (lakonan Amerul Affendi) merupakan seorang pemuda kampung yang telah banyak kali gagal dalam dunia perniagaan.

- advertisement -

Kemudian pada satu hari, Jiman ingin memulakan sebuah lagi perniagaan baru dan telah mendapat idea iaitu untuk dirikan sebuah bisnes untuk mencegah virus Covid-19 yang sedang melanda.

Dengan itu, Jiman telah melakukan pelbagai eksperimen bersama kawan-kawannya dengan lakukan terhadap binatan dan tumbuhan. Tetapi akhirnya eksperimen tersebut telah memaka dirinya sendiri apabila di keracunan.

Angan-Angan Mat Jemin

Waktu Tayangan

Jangan ketinggalan untuk menyaksikan Angan-Angan Mat Jiman pada 25 Disember ini, hari Sabtu, jam 9.00 malam menerusi slot Citra Exclusive di Astro Citra CH108.

Telefilem ini juga boleh disaksiksn secara On Demand dan aplikasi Astro Go dengan muat turun di App Store dan Play Store percuma untuk pelanggan Astro.

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here