- advertisement -

Ini berita baik buat semua penonton dimana telefilem Penaklukan Syaitan akan disiarkan sekali lagi pada 24 Disember 2021 di siaran Astro Citra yang tayangan asalnya pada tahun 2019 yang lalu.

BACA : Telefilem Jin (Citra Exclusive Astro Citra)

Sebuah kisah seram yang menceritakan tentang santau ini merupakan arahan Michael Ang, nukilan skrip oleh Rehal Nuharis dengan barisan pelakon hebat seperti Ben Amir, Mawar Rashid dan ramai lagi

Pengarah : Michael Ang
Penulis Skrip : Rehal Nuharis
Produksi : Juita Viden
Pelakon : Ben Amir, Mawar Rashid, Sharifah Shahora, Norlia Ghani, Alif Muhaimin, Nadya Syahera, Nur Hazirah dan ramai lagi.

- advertisement -
penaklukan syaitan

Sinopsis Telefilem Penaklukan Syaitan

Penaklukan Syaitan mengisahkan Khairul menyimpan seribu satu rahsia tentang masa lampaunya. Tetapi keadaan memaksa dia pulang ke kampung halaman bersama isterinya, Miza.

Yang menanti mereka di sana hanya perit dan gangguan syaitan. Apakah yang berlaku apabila tiba di kampungnya? Dapatkan mereka tangani gangguan tersebut?

Waktu Tayangan

Jadi jangan terlepas untuk saksikan Penaklukan Syaitan yang akan bersiaran pada 24 Disember ini, jam 9.00 malam di Astro Citra CH108.

Juga boleh tonton secara On Demand sekarang atau menerusi aplikasi Astro Go bagi waktu yang lebih fleksibel percuma untuk pelanggan Astro.

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here