- advertisement -

Sempena tayangan Kampong Pisang Bersiri-Siri, anda boleh dapatkan sticker Whatsapp untuk digunakan ketika berkomunikasi bersama kawan-kawan nanti.

Sticker Whatsapp ini mengandungi dialog-dialog yang diinispirasikan daripada siri Kampong Pisang Bersiri-Siri yang kini sudah bermula tayangan di Astro.

Kesemua 2-set sticker Whatsapp ini boleh digunakan secara percuma pada platform Android mahupun iOS. Ianya juga bertujuan menghargai dan merayakan karya terbaru daripada pengarah tersohor, Mamat Khalid.

Sambil bergelak ketawa dengan sticker-sticker ini, jangan lupa saksikan drama premium Astro Original, Kampong Pisang Bersiri-siri untuk 12 episod pada setiap Isnin, jam 9 malam hanya di Astro Citra.

- advertisement -

Cara Dapatkan Sticker Whatsapp Kampong Pisang Bersiri-Siri

Sebelum anda download sticker Whatsapp ini, anda perlu install aplikasi Sticker.ly [Android | iOS]. Kemudian anda boleh sign in menggunakan akaun facebook atau skip sahaja.

Langkah 1 : Klik pada pautan sticker ini untuk 2-set dibawah (percuma)

Langkah 2 : (Mula dengan Set 1) Klik pada get stickers > Add to Whatsapp dan tunggu sehingga habis download. Akhir sekali klik butang Add

Langkah 3 : Anda apply pada Set 2 pula dengan langkah dan cara yang sama (pada langkah 2)

sticker whatsapp

Langkah 4 : Dah siap! Kini anda boleh gunakan sticker himpunan dialog Kampong Pisang Bersiri-Siri di Whatsapp anda.

- advertisement -

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here