- advertisement -

Sempena Ramadan, TV3 membawakan semula sebuah telefilem, Pemuja Rahsia yang pernah ditayangkan pada tahun 2020 yang lepas. Sehingga kini sudah mendapat lebih 1 juta tontonan di Youtube.

BACA : Balik Kampung Tak Lonely Lagi. Lakonan Bersahaja Daripada Andi Bernadee

Telefilem ini hasil karya Muhammad Riza Baharudin dengan dibarisi pelakon seperti Hun Haqeem, Intan Najuwa, Rita Rudaini, Haliza Misbun dan ramai lagi.

Tayangan : TV3
Pengarah : Muhamad Riza Baharudin
Skrip : Marr Mohamad
Penerbit : Hj Md Fadzil Teh
Production : Zeel Production Sdn. Bhd
Pelakon : Hun Haqeem, Intan Najuwa, Rita Rudaini, Haliza Misbun, Nurul Aisha Halim, Fiza Thomas, Alif Haiqal Razulan, Engku Helmy, Nazz Mokhtar dan ramai lagi

- advertisement -
pemuja rahsia

Sinopsis Telefilem Pemuja Rahsia

Adam (Hun Haqeem) sangat popular, handsome dan ada segalanya. Kerana itu juga, dia menjadi dambaan ramai wanita di luar sana termasuklah seorang pemuja rahsia bernama Hawa (Intan Najuwa), jirannya sendiri dan kerana itu, apabila seorang pemuja rahsia mula obses terhadapnya, hidup Adam juga terganggu dan nyawanya dan orang sekelilingnya mula terancam.

Apakah terjadi kepada hidup Adam selepas dapat tahu tentang wanita tersebut? Saksikan cerita penuh di TV3.

  • pemuja rahsia
  • pemuja rahsia

Waktu Tayangan

Jadi kali ini, anda boleh tonton semula di kaca TV, apabila telefilem Pemuja Rahsia akan bersiaran pada 25 April ini, hari Ahad jam 10.00 malam di TV3. Tapi jika terlepas, anda boleh lagi boleh tonton di Youtube TV3 Malaysia.

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here