- advertisement -

Musim PKP kena duduk rumah ni apa kata tonton telefilem Nak Balik Kampung. Cerita ini akan ditayangkan pada 5 Jun 2021 di slot Cerekarama TV3. Bolehlah anda spent time bersama keluarga duduk di rumah dan tonton cerita menarik di TV3.

BACA : Telefilem Live Dari Kafe Kak Kona Di TV3 (Slot Cerekarama)

Cerekarama Nak Balik Kampung merupakan arahan daripada Adam Hamid yang dibarisi pelakon dewasa dan kanak-kanak antaranya Farahdhiya, Kilafairy, adik Nik Adam Mika dan adik Duerra Mitilda.

Tayangan : Cerekarama TV3
Pengarah : Adam Hamid
Penulis Skrip :
Penerbit : Zainuddin Haji Mohd Ismail
Produksi : Enuja Production Sdn. Bhd.
Pelakon : Farahdhiya , Kilafairy , Jay Iswazir , Amar Asyraf, adik Nik Adam Mika, adik Duerra Mitilda, adik Adra Fatihah, Elji , Amin Khan, Aziyan Ibrahim dan ramai lagi

- advertisement -
nak balik kampung

Sinopsis Telefilem Nak Balik Kampung

Selepas 3 bulan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), keluarga Hisyam akhirnya pulang ke kampung halaman. Ketika di hentian Rehat dan Rawat (RnR), Hisyam tidak menyedari anak-anaknya turun membuang air.

Sampai di kampung, barulah mereka tersedar anak-anak mereka hilang atau tertinggi di hentian Rehat dan Rawat tersebut. Apakah yang terjadi seterusnya? Siapakah yang membawa anak-anak mereka?

  • nak balik kampung
  • nak balik kampung

Waktu Tayangan

Jangan lupa saksikan telefilem Nak Balik Kampung pada 5 Jun ini, hari Sabtu jam 10.00 malam di slot Cerekarama TV3. Anda juga boleh tonton secara online di www.xtra.com.my/live-tv/

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here