- advertisement -

Slot Ohsem Telemovie kali ini diisi dengan sebuah cerita komedi, Janda Si Ayob yang akan disiarkan di Awesome TV pada 4 September ini. Kalau rasa dah lama tengok Zulin Aziz berlakon kali ini, beliau kembali. Telefilem ini menampilkan pelakon beliau sendiri dan digandingkan dengan Izzue Islam dan Zul Huzaimy.

BACA : Saksikan Telefilem Hello Suria Di Awesome TV

Tayangan : Ohsem Telemovie (Awesome TV)
Pengarah : Eez Jalaluddin
Penulis Skrip : Ayuni Zamani
Terbitan : Fulus Pictures Sdn. Bhd.
Pelakon : Zulin Aziz, Izzue Islam, Zul Huzaimy, Haleeda, Meor Mohd, Riz Amin, Ezzaty Abdullah, Puteri Emilia Mohd Hanif, Anne Abdullah dan ramai lagi

janda si ayob

Sinopsis Telefilem Janda Si Ayob

Telefilem Janda Si Ayob mengisahkan tentang Zaleha yang mencari calon suami baru setelah bercerai dengan Ayob. Emaknya, Mak Melor kemudian mempunyai misi untuk mencari calon suami baru untuk anaknya, Zaleha.

- advertisement -

Mak Melur mengajar Zaleha cara menggoda lelaki serta menyusun calon dan membuat temujanji untuk Zaleha. Adakah pada akhirnya Zaleha akan mempunyai pengganti bekas suaminya?

Waktu Siaran

Jangan lupa untuk tonton telefilem Janda Si Ayob pada 4 September 2022, hari Ahad pukul 9.30 malam yang disiarkan di Awesome TV (saluran Astro 123, atau saluran MyTV 112). Anda juga boleh saksikan secara online di Viu.

- advertisement -

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here