- advertisement -

Jangan lupa saksikan sebuah telefilem Cerai pada Sabtu, 7 November 2020 di Astro Citra. Cerita yang mengisahkan 2 pasangan yang hidup dalam suasana berbeza tapi pengakhirannya masih tidak tahu. Kena tengok!

BACASaksikan Telefilem Demi Tuhan Aku Bersaksi Di RTM Secara Online

Telefilem ini telah mengeluarkan tayangan perdana selama 30 minit bagi penonton ketahui serba sedikit bagaimana telefilem ini. Para pelakon yang membintangi telefilem ini pun tidak ramai iaitu antara pasangan iaitu Syafiq Kyle dan Siti Khadijah manakala Adlin Aman Ramlee bersama Emelda Rosmila.

Tayangan : Astro Citra
Pengarah : Ariff Zulkarnain
Penerbit : Heritage Movies
Pelakon : Adlin Aman Ramlee, Emelda Rosmila, Syafiq Kyle, Siti Khadijah dan Aloy Paradoks

- advertisement -
Saksikan Telefilem Cerai Pada Sabtu, 7 November 2020 Di Astro Citra

Sinopsis Telefilem Cerai

Telefilem Cerai mengisahkan 2 pasangan yang hidup dengan berbeza keadaan. Satu pasangan yang hidup gembira setiap hari tapi tak tahu bagaimana pengakhirannya dan satu la pasangan yang hidup sentiasa dalam pergaduhan dan suram walaupun pada awal perkahwinannya ceria dan bahagia.

Pengalaman berkurung dengan pasangan selama musim PKP memaksa dua pasangan suami isteri yang hidup berjiran menilai semula perkahwinan mereka yang telah disalah ertikan selama ini.  

Saksikan Telefilem Cerai Pada Sabtu, 7 November 2020 Di Astro Citra
Saksikan Telefilem Cerai Pada Sabtu, 7 November 2020 Di Astro Citra

Jadi selama tempoh PKP ini, kita dapat lihat pelbagai kerenah 2 pasangan ini yang hanya tinggal di dalam rumah, Work From Home, membuat pesanaan makan dan sebagainya. Nak tengok siapakah yang bercerai atau sebaliknya, nantikan tayangan pada Sabtu ini.

Waktu Tayangan

Anda boleh saksikan telefilem Cerai pada Sabtu, 7 November 2020, jam 9 malam ini di Astro Citra dan Citra HD. Selain itu, anda boleh strim melalui Astro GO.

Saksikan Telefilem Cerai Secara Online Disini

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here