- advertisement -

Telefilem Audrey akan mengisi slot Panggung RTM pada Sabtu, 6 Mac yang akan disiarkan di TV1 RTM. Jadi anda boleh tonton ramai-ramai bersama keluarga dengan seleksi telefilem yang disiarkan oleh RTM.

Telefilem Audrey menampilkan barisan pelakon seperti Vanessa Audrey, Akhmal Nazri, Hafidzuddin Fazil dan ramai lagi.

BACA : Saksikan Telefilem Khilaf Terakhir Di TV1

Tayangan : Panggung RTM (TV1)
Pengarah : Norsahar Ahmad
Skrip : Norsahar Ahmad
Terbitan : Cenderawasih Borneo Sdn. Bhd.
Pelakon : Vanessa Audrey, Akhmal Nazri, Hafidzuddin Fazil, Norish Karman, Bobby Kiran (Lisa), Ariana Aqasha, Khairil Sahar, Linda Willie, Eddie Johari, Dr. Katalina dan ramai lagi

- advertisement -
audrey

Sinopsis Telefilem Audrey

Murad memang mengharapkan Audrey untuk mewarisi perniagaan yang diusahakan olehnya selama ini. Dalam diam, Audrey telah menduduki peperiksaan guru interim demi mengejar cita-citanya.

Sementara menanti keputusan peperiksaan, Audrey bersama Sasha menyertai satu bisnes. Namun, disebabkan bisnes ini Dr. Zarith telah menawarkan satu pekerjaan baharu buat Audrey. Tak minat dengan bisnes, tapi bisnes apa yang berjaya menambat hati Audrey? Berjayakah Audrey menggapai cita-citanya?

telefilem audrey

Waktu Tayangan

Telefilem ini akan disiarkan pada Sabtu, 6 Mac 2021, pukul 10 malam di RTM TV1 melalui slot Panggung RTM. Selain itu, para penonton juga boleh saksikan secara online di rtmklik.rtm.gov.my

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here