- advertisement -

Jangan lupa untuk saksikan drama terbaru Takhir Yang Tertulis (Kifarah Cinta, Mengejar Bahagia) di Slot Samarinda TV3 atau anda boleh strim secara online kesemua episod di WeTV Malaysia.

Drama Takdir Yang Tertulis ini akan menggantikan drama Bougainvillea sebelum ini. Drama yang menampilkan gandingan 2 pasangan dengan 4 pelakon yang kini dikenali ramai seperti Nazim Othman, Nad Zainal, Alvin Chong dan Elvina Mohamad.

Tayangan : 15 episod di TV3 (Slot Samarinda) dan WeTV Malaysia
Pengarah : Shahrulezad Mohameddin
Skrip : Shahrulezad Mohameddin
Terbitan : Radius One Sdn. Bhd
Pelakon : Nad Zainal, Nazim Othman, Elvina Mohamad, Alvin Chong, Isaac Iman, Didie Alias, Uchee Fukada, Iman Suhana, Muaz Fitri dan ramai lagi

takdir yang tertulis

OST Lagu

Lagu : Karma
Penyanyi : Jaz, Kaka Azraff

- advertisement -

Sinopsis Drama Takdir Yang Tertulis

Sinopsis drama Takdir Yang Tertulis ini mengisahkan kehidupan Azlan (Nazim Othman), Juweta (Nad Zainal), Ean (Alvin Chong) dan Ruhila (Elvina Mohamad).

Persahabatan yang telah terjalin sejak zaman universiti lagi dan kini dipenuhi dengan kekacauan apabila kesetiaan dan kepercayaan diuji antara satu sama lain. Azlan menyimpan perasaan terhadap Ruhila tanpa mengetahui bahawa dia sebenarnya kekasih Ean.

Jadi timbul konflik antara mereka. Apakah jadi seterusnya? Anda kena tonton sehingga tamat

Waktu Siaran

Drama terbaru Takdir Yang Tertulis akan menemui penonton bermula 21 Januari 2021 yang akan disiarkan setiap Isnin hingga Khamis, jam 10 malam melalui slot Samarinda TV3. Anda juga boleh strim secara online di WeTV Malaysia sejurus selepas habis tayangan di TV pada hari yang sama.

Tonton Semua Episod Drama Takdir Yang Terulis

- advertisement -

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here