- advertisement -

Perang kembali pada 10 Disember 2020. Jangan lupa saksikan sambungan tv siri untuk KL Gangster Underworld 2 (KLGU 2) eksklusif hanya di WeTV.

Selepas kejayaan daripada KL Gangster Underworld pertama yang ditayangkan pada 2018, kali ini mereka kembali untuk musim ke-2. Pastinya lebih aksi dan lebih dramatik. Boleh tengok trailer KL Gangster Underworld 2 disini.

Tayangan : 8 episod di aplikasi WeTV
Pengarah : Faizal Ishak dan Kroll Azry
Pelakon : Beto Kusyairy, Zahiril Adzim, Nam Ron, Azhan Rani, Ezzaty Abdullah, Nabila Huda, Ameerul Affendi, Dynas Mokhtar, Sharifah Sakinah, Daniella Sya, Jasmin Suraya dan ramai lagi

kl gangster underworld

Sinopsis KL Gangster Underworld 2

KL Gangster Underworld 2 dibarisi pelakon seperti Beto Kusyairy, Zahiril Adzim, Nam Ron, Azhan Rani, Ezzaty Abdullah, Nabila Huda, Ameerul Affendi, Dynas Mokhtar, Sharifah Sakinah, Daniella Sya, Jasmin Suraya dan ramai lagi. Kali ini Faizal Ishak akan berganding bersama Kroll Azry bagi mengarahkan tv siri ini.

- advertisement -

Setahun selepas kematian Ayah Zan, Shah kini menjadi ketua puak bagi Kampung Baru. Madam Won merupakan ketua Bangsa merasakan sesuatu yang buruk akan tiba di KL. Dan tidak tahu siapa punca kesemuanya.

Tidak lama kemudian, Kuala Lumpur dikejutkan dengan siri pengeboman. Hasil siasatan Shameen, pengeboman ini berkait rapat dengan dalang yang mahu semua keluarga KL Underworld musnah.

Elina masakan anak perempuannya tidak selamat di KL tetapi Shah menegaskan untuk tetap tinggal kerana dia akan melindungi mereka. Shah dan sekutunya menghadapi ancaman yang semakin besar dari luar dan dari mereka yang tidak sangka.

BACA : Saksikan Drama Sang Pewaris Melalui Slot Lestary Di WeTV

KL Gangster Underworld 2 Ditayangkan Bermula 10 Disember 2020

WeTV Original bersama Skop Production mempersembahkan pertempuran gangster-gangster Kuala Lumpur ini pada 10 Disember 2020 ini dalam siri KL Gangster Underworld 2. Anda boleh strim di aplikasi WeTV atau di laman web www.wetv.vip secara percuma.

kl gangster underworld 2

Saksikan Semua Episod KL Gangster Underworld 2 (Full Episod)

Jika anda langgan akaun VIP WeTV, anda boleh tonton sehari awal daripada akaun free. Jadi jangan lupa dapatkan akaun VIP sekarang

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here