- advertisement -

Setelah sekian lama, akhirnya slot Citra Exclusive kini kembali dan kali ini akan bawakan sebuah telefilem thriller seram bertajuk Kebal Janji Syaitan yang akan menemui penonton pada 23 April 2022 di siaran Astro Citra.

Telefilem ini seram ini merupakan arahan Izuan Mokhtar dengan hasil nukilan skrip oleh Tommy Loh dan ianya diterbitkan oleh syarikat produksi Kreatis Medialoka

Pengarah : Izuan Mokhtar
Idea Asal : Pouvin Sandera
Penulis Skrip : Tommy Loh
Penerbit : Pouvin Sandera
Produksi: Kreatis Medialoka Sdn. Bhd.

kebal janji syaitan

Pelakon

Antara pelakon yang terlibat dalam telefilem ini ialah Nadhir Nasar, Balkisyh Semundur Khan, Duerra Mitilda, Syean Mokhtar, Ain Yasmin, Pouvin Sandera dan ramai lagi

- advertisement -

Sinopsis Telefilem Kebal Janji Syaitan

Telefilem Kebal Janji Syaitan mengisahkan watak Idin (Nadhir Nasar) yang dibesarkan di dalam persekitaran dadah dan ilmu hitam, sehingga membesar menjadi seorang lelaki yang percaya dirinya mampu menjadi kebal dan akhirnya terlibat kes dalam pemubunuhan.

kebal janji syaitan

Waktu Bersiaran

Jadi jangan lupa untuk saksikan telefilem Kebal Janji Syaitan pada 23 April ini, hari Sabtu pada pukul 9.00 malam menerusi slot Citra Exclusive di siaran Astro Citra 108.

Selain itu, anda juga boleh tonton secara On Demand atau menerusi Astro Go dan aplikasi mudah alih yang boleh dimuat turun di Play Store atau App Store.

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here