- advertisement -

Minggu ini, Awesome TV membawakan sebuah telefilem romantik rumah tangga, Isteriku Bukan Tukang Masak yang akan disiarkan melalui slot Ohsem Tele pada 27 Jun 2021. Pastinya banyak keletah lucu yang ditonjolkan oleh pasangan dalam cerita ini.

BACA : Saksikan Telefilem Takbir Semalam Di Awesome TV (Ohsem Tele)

Isteriku Bukan Tukang Masak pernah disiarkan pada tahun 2015 yang lalu dan kini ianya kembali untuk siaran semula bagi tahun 2021. Jadi kepada anda yang duduk di rumah sepanjang tempoh PKP ni, boleh lah hilangkah bosan dimalam hari dengan menonton telefilem ini bersama rakan-rakan dan keluarga.

isteriku bukan tukang masak

Tayangan : Ohsem Tele Awesome TV
Pengarah : Muhamad Riza Baharudin
Penulis Skrip : MF Kencana
Penerbit : Datin Zaiton Muhd Jiwa
Produksi : Global Station Sdn. Bhd.
Pelakon : Ajak Shiro, Zara Zya, Elizad Sharifuddin, Wan Sharmila, Ungku Ismail Aziz, Shukri Yahya, Izreen Azminda, Azma Aizal Yusoof, Meor Mohamad, Khayreena Kemal, Khayrisyah Kemal dan ramai lagi

- advertisement -
  • Ajak Shiro sebagai ADI ZHARIFF
  • Zara Zya sebagai ANNUR SARIFAH
  • Elizad Sharifuddin sebagai HANNA
  • Wan Sharmila sebgai RANIA
  • Ungku Ismail Aziz sebagai FARID

Sinopsis Telefilem Isteriku Bukang Tukang Masak

Kerana tidak pandai memasak, pasangan baru berkahwin Safirah dan Zharif seringkali bergaduh sehingga Zharif membawa diri ke restoran bekas kekasihnya Hanna. Dapatkah hubungan mereka bertahan disebabkan isu tersebut?

isteriku bukan tukang masak

Waktu Tayangan

Jadi jangan lupa untuk saksikan tayangan telefilem Isteriku Bukan Tukang Masak pada 27 Jun ini, hari Ahad jam 9.30 malam di slot Ohsem Tele di Awesome TV saluran Astro 123 dan MyTV112. Untuk info lanjut, boleh layari laman web Awesome TV di www.awesometv.my

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here