- advertisement -

Tiba-tiba tidak semena, pihak produksi telah keluarkan teaser pembikinan Ejen Ali The Movie 2 di laman media sosial mereka pada beberapa hari yang lepas.

Dengan tindakan tersebut telah mendapat perhatian daripada nitizen yang teruja dengan teaser yang dikeluarkan tersebut. Pihak produksi kongsikan draft berkaitan pembikina Ejen Ali The Movie 2 yang padanya masih tiada lagi tajuk yang boleh dikongsikan (Title TBC)

Daripada perkongsian tersebut terdapat 4 penulis yang terlibat iaitu Usamah Zaid, Yasin, Hilman Muhamad, Shafiq Isa dan Khai Suwandi.

Dengan perkongsian dri Twitter Ejen Ali ini telah mengesahkan kesinambungan filem tersebut daripada Ejen Ali The Movie yang pertama sebelum ini.

- advertisement -

Ejen Ali The Movie

Untuk maklumat, Ejen Ali The Movie telah diterbitkan pada 2019 yang mengisahkan tentang animasi perisik dimana ejen Ali perlu merungkai misteri teknologi yang mengancam bandar Cyberaya.

BACA : Info Dan Sinopsis Filem Mulut Masin Di Astro First

Dengan penerbitan tersebutlah, Ejen Ali The Movie berjaya mendapat kutipan RM30 juta dan menjadi filem ketiga paling laris selepas Munafiq (RM48 juta) dan Hantu Kak Limah (RM36 juta). Dengan itu, sekali gus menjadikan filem animasi terlaris setakat ini mengatasi Upin & Ipin: Keris Siamang Tunggal dan Boboiboy Movie 2

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here