- advertisement -

Selepas mendapat sambutan yang luar biasa, drama Perempuan Tanpa Dosa disambung untuk seminggu lagi.

Keputusan ini diumumkan pada awalnya oleh pengarahnya sendiri Michael Ang di dalam rancangan MeleTOP pada selasa sebelum ini. 

Pada awalnya, drama Perempuan Tanpa Dosa ini akan tamat pada episod 28 iaitu pada khamis yang lalu, tapi dengan aura dan sambutan yang hebat daripada penonton, pengarah akan tambah lagi seminggu sehingga 26 November untuk 32 episod keseluruhannya.

- advertisement -

Michael Ang juga telah memberi hint kepada semua peminat drama ini dalam perkongsian di twitter beliau.

“Setiap insan tak boleh lari dari DOSA dan TAKDIR! Yang Putih tak sentiasa kekal Putih. Kadang2 bila kehilangan org yg paling kita cintai Akan memakan diri kita sediri. Kadang-kadang maut Akan tiba tanpa mengira waktu Dan tempat”

Trailer Minggu Akhir

Michael Aang bagi tahu, kalau anda nak tahu apakah yang dimaksudkan dengan “Perempuan Tanpa Dosa” tersebut, anda kena tengok episod minggu akhir ni. Apa yang berlaku seterusnya… Tunggu…

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Michael Ang (@michaelang38)

Waktu Tayangan

Untuk rekod, drama Perempuan Tanpa Dosa telah mula ditayangkan bermula 6 Oktober di Slot MegaDrama iaitu setiap Isnin hingga Khamis, jam 10 malam hanya di Astro RIA dan RIA HD. Pada awalnya drama ini akan ditayangkan untuk 28 episod dan kini telah menjadi 33 episod keseluruhannya.

BACA : Saksikan Semua Episod Drama Perempuan Tanpa Dosa Disini

Jadi jangan lupa untuk saksikan minggu akhir drama Perempuan Tanpa Dosa dan ketahui apa kesudannya antara Usu Sakinan, Lily dan Rizal.

Tonton Episod Sambungan

Perempuan Tanpa Dosa Episod 29

Perempuan Tanpa Dosa Episod 30

Perempuan Tanpa Dosa Episod 31

Perempuan Tanpa Dosa Episod 32 

Perempuan Tanpa Dosa Episod 33 (Episod Akhir)

- advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here